Tegnap ünnepelték a Királynő születésnapját!

Pedig nem is mostanra esik, ( ápr. 21. ) lényeg, hogy ünnepelték.
Sajnos nem lehettünk jelen, pénteken voltunk Londonban, mivel dolgoznom kellett tegnap. Szóval a tv-ben néztük a díszmenetet. Nekünk nagyon tetszik.
Engem személy szerint lenyűgöz a díszőrség váltás. Mellesleg Londont is nagyon szeretem, mármint bemenni és élvezni a nyüzsit. Meg egyébként is, hihetetlenek a parkjai.
( Üzi a Magyar polgármestereknek ZÖLD a város KÖZEPÉN, ráadásul nem is egy, és biztonságosak, és tiszták, és maximális kikapcsolódásra adnak lehetőséget, és nem csak Londonban! )
Szóval most az ír gárdistákon volt a sor, hogy elkápráztassák a Királynőt. Először a történelem során színes bőrű katona is vonult a Királynő előtt ( a gárdában egy ideje már lehetnek, de még nem vonulhattak ). Volt ágyú sortűz, meg parádé, meg a repülők is csíkoztak az égen, ...
A White Hall elől indultak, majd átvonultak a Buckingham palotához.


White Hall


Buckingham palota

A Palotától nem messze van a St. James park, ahol mókusokat is lehet etetni:



Korábban készítettünk néhány fotót a vonuló katonákról. Meg ne kérdezze tőlem bárki is, hogy
ki kicsoda! Tamás különben tudja, de megmondom őszintén nem fordítok rá energiát, hogy ilyesmivel foglalkozzam. Jól néz ki a ceremónia és kész. Be vannak öltözve, hogy minek mindegy, lényeg, hogy jól "játszanak".

Párszor tehát voltunk már Londonban, de van még mit felfedezni és látni. Nagy vágyam a fent látható Buckingham palota, csak ahhoz nagyon sok ( időpont, stb. ) egyeztetés kell.




Üzemeltető: Blogger.
abcs