Régen voltam jelen

Elhanyagoltam kicsit a blogolást.
Egyrészt, sajna csak a laptop működik,amin nem lehet rendesen gépelni, másrészt jó, kiránduló idő van, harmadrészt munka ezerrel.
Meg minden egyéb más ami leköti a figyemet, most például sürget a vasalás, a függöny szegés, ablak pucolás.
Túl vagyunk a polcok felrakásán ( + minden ami vele jár: pakolás, takarítás, selejtezés, átrendezés ).
Még valahonnan szert kellene tennünk polcokra a szekrénybe, folyamatban a függönykarnis, és nem a reluxa, hanem a másik, amelyiknek nem jut eszembe a neve, lényeg, hogy textilből van és a sötétítő függönyt fogja helyettesíteni.
No meg van egy kis elintézendő papírmunka, ami végett Londonban is megfordulok gyakran. Mellesleg nagy kedvvel, leírhatatlan feltöltődést nyújt, senki ne kérdezze miért, mert alkalmanként tényleg nagyon büdös, nagyon zajos, meg zsúfolt. ( A kis húzott szeműek mindenhol és mindent fotóznak, alig lehet tőlük létezni. )
Pedig alkottam is mostanában, rakott zöldbabot és spagetti meatball-t emelném ki, majd le is írom,meg befejezem a Hampton Court beli élménybeszámolót, meg kitalálom,hogy minek is fordítsam ezt az angol olasz paradicsomos, húsgolyós tésztát.
Szóval kedves barátaim, ahogyan mondjuk itt munka közben: nem nagyon érek rá busy ( bizi ), vagyok. Kovács Kati "szavaival" élve: add már Uram az esőt! Na jó hátam közepére a púpot jobban mint az esőt, mellesleg esik ha kell ha nem, de a blogoláshoz a tartósan nagyon meleg vagy a tartós esőzés a megfelelő. Mindennek eljön az ideje. És még több élményt gyüjtök közben, amiről majd megint írok és csak győzze olvasni, aki kíváncsi rá.

Üzemeltető: Blogger.
abcs